Paintball indoor & outdoor

Zin om Paintball te spelen?

Waag het avontuur van een partij Paintball op één van onze 4 locaties. Het Paintball-team verwelkomt u het hele jaar door op onze 8 verschillende terreinen.

Wat is Paintball?

Paintball is een teamsport dat samenwerking aan strategie koppelt en is de ideale manier om plezier te hebben op een originele manier. Aan de hand van een ‘markeerder’ (verfpistool) gaat men proberen verschillende doelen/missies te bereiken. Twee teams bekampen elkaar binnen een bepaalde tijdspanne volgens een bepaald spelpatroon, zoals bijvoorbeeld het veroveren van een vlag in het andere kamp terwijl men zijn eigen vlag verdedigt. Tijdens het spel schakelt men zijn tegenstander uit door hem te markeren met een verfplek. Gedurende 2 à 3 uren worden er zo verschillende partijen gespeeld met verschillende scenario’s en dit steeds onder begeleiding van één van onze medewerkers.

Voor wie?

  • Een uitstap onder vrienden of familie : vrijgezellenfeest, verjaardag,…
  • Bedrijven : teambuildings, seminaries,…
  • Verenegingen : jeugdbewegingen,…

Verschillende scenario’s?

Er bestaan heel veel verschillende paintballspellen  : Eliminatie, Capture the flag, VIP, President, Capture the house, en zoveel meer. Kom al deze scenario’s ontdekken en maak er een onvergetelijke dag van! .

Wilt u de geschiedenis van paintball kennen ? wikipédia 

 

Waag het avontuur op één van onze Paintball terreinen –  indoor of outdoor!


Photos

Video

3 lieux d'activité